Bröllopet i bilder

Jag kan inte riktigt finna orden för hur fint allt blev. Toastmadame skötte sig exemplariskt, alla scheman höll, maten, platsen och människorna var alla fantastiska. Vad kan man säga? Förutom TACK till alla som gjorde vår dag till den bästa av de bästa!

Jag började dagen med att promenera själv till frisören kl 9. Visste att det skulle ta ungefär två timmar så jag tyckte inte att någon annan skulle behöva vänta i onödan. Magdalena på Larsson & Lange i Skanör fixade mitt hår till perfektion på (vad som kändes som) blotta minuter (ganska exakt 2 timmar). Min tvillingsyster och lillasyster kom och plockade upp mig precis när jag var klar.

Vi åkte hem och sminkade oss, hämtade brudbuketten och Sten och åkte mot kyrkan. Elisabeth hade fixat så det fanns både vatten och handdukar i bilen (en ren välsignelse för nervöst svettiga händer!). Jag packade en helt onödigt stor nässesär, tog inte fram den för att bättra på sminket en enda gång under hela dagen, jag var för upptagen med allt annat. Det enda jag behövde var läppsyl och det hade alla systrar med sig ändå.

Väl framme vid kyrkan så fotade både Tanja och Oskar oss. Jag hade bråttom att få allt gjort, men de andra höll sig som tur var helt coola.

Elisabeth kilade ner slöjan i mitt hår och så var det go-time. Vi fick gömma oss längst in i kyrkan och sedan springa runt den för att gå in till ‘Rid i skog’. Det var hur vackert som helst! (Jag är lycklig över att min systerdotter gick in före oss, precis som Bilbo för Gandalf så gjorde hon mig modig).

Vi höll nästan krampaktigt om varandra framme vid altaret. Tog djupa andetag och trodde båda två att vi skulle svimma av nervositet. Precis som när Sten friade! Men vi tog oss igenom löften och ringväxling. Våra mammor klarade nätt och jämt att genom gråten läsa sina texter i rekordfart och inom loppet av vad som kändes som sekunder så var vi gifta.

Spända som stålfjädrar gick vi och gömde oss i altartrappen i väntan på att alla andra skulle gå ut. Kantorn hade ställt fram varsin stol som vi med skakande knän satte oss på en minut. Sedan gick vi ut på trappen och badade i konfetti och gratulationer från släkt och vänner.

Vi tog ett djupt andetag och åkte till lokalen. Där vi träffade alla släkt och vänner igen och njöt av att serveras trerätters och ljuvlig tårta.

Hela dagen vara bara så vacker och det är verkligen sant som de säger att den går alldeles för fort. Men den har lämnat en massa underbara minnen att behålla för evigt ❤️

Så här är en sista bild. Av en överväldigad nybliven fru Ivarsson, sista stunden av vår bröllopsdag. Nu är vi redo för vår happily ever after!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s