Jaha, Nu då?

Nu har jag haft en stund till att smälta föreläsningen. Det blev ju jättebra alltihopa! Så… nu då? – Jag kom på mig själv igår med att känna mig lite tom? Lite lätt vår-melankoli kanske? Det stilla vemodet som kommer med ett vårregn (eller i vårt fall rysskylan)?

Nu, om vi pratar jobb eller karriär, så väntar jag på utmärkelse-beskeden för Världsklass igen. De kommer den 23:e Mars, så det är knappt en månad kvar.
Jag försöker att inte dra igång stora projekt denna termin, utan tänkte just nu låta privatlivet få ta lite mera plats. Nu, om vi snackar privatliv, så planerar jag vårt bröllop i sommar. Det går hittills kanonbra.

Nu, om vi snackar framtidsdrömmar, så vet jag inte riktigt vad som kommer här näst. Min lista över saker jag vill göra eller drömmar jag vill uppfylla kryssas ju av hela tiden eftersom de blir uppnådda. Men jag tänker spontant: Fler resor, Mer skriva på boken och mindre bekymra mig om framtidsdrömmar som blir av för snabbt. Ibland ska man bara glädjas åt att ens bekymmer inte är så märkvärdiga.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s