Utbildarna MAST

Nu är vi här! Tidigare i månaden så registrerade vi äntligen vårt utbildningsföretag MAST (MAgdalena och STen) och i slutet av månaden ska vi upp till Stockholm och hålla föreläsning på konferensen ‘Skolbibliotekarien 2017’.

Jag är så taggad, detta kommer att bli kanon! En av sakerna jag tycker är överlägset bäst med att jobba som skolbibliotekarie är att man får ta del av skolan och lärarnas kollektiva lärande (Det är en sak jag tycker att alla yrkesgrupper skulle kunna ha mer av). Vårt samarbete här har tagit tid och kraft att bygga, men idag har jag massor med kunskap kring att bygga en bra verksamhet och skapa starka relationer mellan verksamheterna som jag kan dela med mig av till andra.

Namnlös presentation (4)

Så, det är precis vad vi ska göra med vårt företag. Vi erbjuder föreläsningar och workshops för skola, bibliotek och användargrupper. Så himla Mäktig känsla.

När jag byggde vår webbplats och designade vår logga kände jag bara att det här är så himla rätt! Spana gärna in den på utbildarna.wordpress.com eller klicka på bilden ovan. Kanske ses vi ute på någon föreläsning snart?

Så vill jag avsluta mitt blogginlägg med att skriva att om du drömmer om något: gör det, det är värt allt arbete och lite till!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s