Souvenirs

Turistfällor deluxe! Men jag älskar museishoppar. Man får väl trösta sig med att pengarna förhoppningsvis går till underhåll och restaurering? 

Jag tycker särskilt mycket om när de har olika små fina replikor av saker man ser när man går vandringar och så. Jag köpte skrivan med musiken de spelade som bakgrund i audioguiderna. Kände på en gång jag hörde musiken att “wow, den här måste jag ha”! Visualiserade en öppen balkongdörr, musiken i bakgrunden, ett glas kall cola och sommaren utanför ni vet.. Förutom det plockade jag upp två fina rosentvålar som jag tyckte luktade rosor “på riktigt”, peppar från vårt favorit-steakhouse och bäst av allt – ett suddigum. Suddet kändes särskilt viktigt av en småkul anledning egentligen. När Sten friade utanför Monets trädgård för lite över 7 år sedan så hade jag köpt ett liknande sudd i butiken där och det är det bästa suddet jag haft! Suddar så bra och räcker forever, så nu hoppas jag att detta är lika bra. Haha! Håll tummarna! 

 Förutom det så köpte jag en tygpåse/väska att ha grejerna i när jag insåg att handväskan jag hade med mig var för liten. Ett snyggt bokmärke också så klart (yrkesskada?). 

 På färjan mellan Tyskland-Danmark hittade jag precis ett sånt par solglasögon mamma längtat efter (hennes andra par gick sönder för en tid sedan). Precis på mors dag dessutom, neat-o! Skickade dem direkt jag kom hem och hoppas hon gillar dem. ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s