3 kalas på tre dagar

Haha. Jag undrar lite hur vi ska orka med allt detta firande egentligen 😂 I går startade vi med kakfestival efter vår arbetsplatsträff och fortsatte sedan under eftermiddagen med en nice sommarfest inne i Malmö med kollegorna. Jag vaknade först nu kring halv tolv (och vi var faktiskt hemma strax efter 22!) och ska snart piffa upp mig lite inför nästa kalas i Ystad då en kollega firar födelsedagskalas. Imorgon firar vi lillasyrrans fästman också, men då i ett mystery room i Malmö 😜 Jag älskar mysterier! 

Men hur ska jag lyckas hålla en vettig diet med allt det smarriga under denna tredagarsfesten? Ooops! Kanske får jag planera in lite yoga under kvällarna? .. om jag inte somnar först. 

Edit: Neeeej så dåligt! 😦 Sten vaknade för en stund sedan och är dyngförkyld! Så jag fick messa snälla Matthias i Ystad och berätta att vi inte kan komma. Galet synd för jag tyckte verkligen att det skulle bli kul 😞 men ja, folk har hostat och harklat på morgonbussen hela veckan och vi har bägge två vart lite smårisiga sedan Potsdam. Men Gud så surt! 😣 Jag har ändå ansträngt mig med paket och fixat håret och nu ba.. pannkaka! Jag hoppas att Matthias inte blir jättebesviken. Vi får försöka fixa så vi kan träffas snart ändå! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s