Significant stuff

Det är länge sedan jag slutade samla på MLP’s. Faktiskt så påminde Facebook mig idag om att det är ungefär 6 år sedan (tänk så fort det tiden går ändå). Men jag släppte aldrig porslinsfigurerna, de har jag fortsatt att samla på när jag väl hittar någon. Nu när jag studierna är klara så har jag ju faktiskt mer råd till sånt om jag skulle vilja. Nackdelen är dock att de är minst dubbelt så svåra att hitta nu som för fem år sedan.. Lyllo mig!

Men jag hade faktiskt den stora turen att tidigare i månaden hitta denna lilla godbit på eBay. Budade hem den snabbare än blixten och höll andan tills den dök upp i brevlådan. Hur söt?!

 Jag är så stolt över min lilla samling sagohästar! Har en till på väg med posten från USA, håller ni andan med mig? Haha!

Nu drar jag ut på nätet igen och söker rätt på de små rackarna. Som en bonus ska jag försöka fotografera min andra porslinsfigursamling åt er i helgen. Den är mindre och figurerna lite enklare att få tag på, men de är helt klart värda besväret. Också från 80-talet, liknande tema. Gissa?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s