Work-a-love-it!

Höstplaneringen är strax klar! Jag är så nöjd med alla fina satsningar vi ska göra i höst (men hälften är jag tyst om tills ledningen ok:at dem på tisdag) ;-)Jag ska strax iväg på ett möte med elevhälsan, har ett spännande samarbete på gång med dem som jag tror eleverna verkligen kommer älska!


Vi har bokat två forskarbesök från Lunds Universitet och fyra egna föreläsningar i studieteknik och sök-/källkritik. Till skillnad mot vårterminen så satsar vi mer denna på att få igång studietekniken tidigt och på tal om studieteknik jobbar jag med speciallärarna för en jättesatsning inom ämnet – och OJ så jag ser fram emot att mäta resultatet om ett år! När vi gör sånt så kan vi ju verkligen bekräfta att skolbibliotek spelar enorm roll för elevernas måluppfyllelse..

Vi ska också (i vanlig ordning) klämma in 15 Mediateksintroduktioner för alla 1:or och det viktigaste – se till att möta eleverna med kvalitet och omtanke varje dag. Jag känner också varje dag att det här är mitt kall i livet, att mitt arbete är meningsfullt, att jag är bra på vad jag gör och att det är riktigt riktigt roligt att gå till jobbet. Hur många kan skriva det med gott samvete liksom?


Nu ska jag fortsätta skriva på höstens planering, ännu ska några saker skrivas ner. Jag tror på bra planer och sedan flexibilitet när de ska utföras!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s